Cazare vile si pensiuni
Cazare Malaia

Casa Altfel este o pensiune boutique, care va ofera camere personalizate, servicii de cea mai buna calitate, o atmosfera relaxanta si tot confortul dorit chiar daca va aflati in inima naturii.

     Toate camerele sunt dotate cu:
     - pat matrimonial 160 x 200 cm sau twin 80 x 200 cm,
     - TV LCD, cablu TV, minibar si baie proprie.

Fiecare camera si fiecare apartament este personalizat, oferind o experienta unica.

Daca optati pentru una dintre camerele Iris, Dalii, Rosa, Lotus sau Bujor de Munte, va puteti savura cafeaua la aer curat, va puteti bucura de o carte sau admira peisajul de pe propria terasa.

Preturile difera in functie de camera (dubla / apartament, pozitionare in fata, spate, marime etc.) Avem grija ca intotdeauna oferta sa fie in functie de numarul de zile pe care doriti sa le petreceti la noi/ week-end/ anotimp.

Oferta speciala: Pentru ca ne dorim sa va oferim tot confortul, fie ca veniti cu prietenii, familia sau colegii de birou, puteti opta pentru un week-end cu 2 nopti de cazare si toate mesele incluse.

Bucataria noastra este dotata cu echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora va preparam o multime de preparate traditionale, dar si noutati din gastronomia internationala. Clatitele cu dulceata de afine sau zmeura, pregatita in casa, sunt si ele un motiv de revenit, nu doar apa Lotrului .

     Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

Vremea        

Contact        

Facebook